0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Se întâmplă într-un oraș din Vestul țării. Locuitorii nu au de unde să-și cumpere medicamente pe timpul nopții

Locuitorii celui de-al treilea oraș, ca mărime, din județul Hunedoara, municipiul Petroșani, se tem să nu cumva să-i apuce durerile după ora 23,00. Asta pentru că nu au de unde să cumpere medicamente în timpul nopții, pentru că niciuna din cele 17 farmacii nu are program non-stop, scrie radiotimisoara.ro.

“E o mare problemă că de la ora 23,00, până a doua zi dimineaţa la ora 8,00 sau 9,00 să nu ai de unde să cumperi un medicament în Petroşani’, recunoaște primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Edilul a cerut sprijinul Colegiului Farmaciștilor pentru rezolvarea unei situații care trenează de peste un an. Întâlnirea este programată în cursul acestei săptămâni. Din primele semnale, va exista câte o farmacie care va funcționa și pe timp de noapte prin rotație, precizează primarul municipiului Petroșani.

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :