25.9 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Se întâmplă în vestul României! Doctorițe la un pas de a fi violate în spital!

O doctoriţă şi două asistente medicale de la Spitalul Municipal Vulcan, Hunedoara, au fost agresate de patru tineri. Cei patru barbaţi au băut împreună într-un bar din localitate, iar apoi s-au luat la bătaie. În urma altercaţiei, ei au fost transportaţi la UPU cu un echipaj SMURD.

Cele trei femei au fost terorizate minunte întregi după ce bărbaţii aduşi la urgenţă şi aflaţi în stare de ebrietate s-au dezbrăcat şi au început să le fugărească, strigând că vor să facă sex cu ele.

Terifiate, femeile au chemat ajutoare, iar la faţa locului a venit o echipă a Poliţiei Locale, dar degeaba. Potrivit martorilor, poliţistul local nu a intervenit de teamă. Directorul Spitalului din Vulcan susţine că a aflat de incident de la colegele sale şi deja a demarat o anchetă, dar se arată neputincios în condiţiile în care spitalul nu are pază.

“Ştiu că doctoriţa a fost agresată. La fel şi asistentele, de 4 recidivişti ce au ajuns la urgenţă  după ce la 112 s-a sunat din Clubul XXI. Erau răniţi şi femeile au fost la un pas de viol, însă, se pare ca poliţistul local nu a vrut să intervină. Vom analiza cele întâmplate şi vom decide în consecinţă. De altfel, am anunţat şi primăria de cele petrecute şi urmează să stabilim ce putem face acum”, a declarat dr. Catalin Popa, directorul Spitalului Municipal Vulcan.

Spitalul din Vulcan nu are pază, iar acum poliţia şi jandarmeria a luat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a lămuri situaţia.

 

Sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Ce e de făcut în timpul caniculei

În această perioadă, în care se înregistrează temeperaturi extrem de ridicate, autoritățile roagă timișorenii să acționeze cu prudență, ținând cont de măsurile preventive recomandate...

Decernarea premiilor Festivalului – Concurs LADA CU ZESTRE, în Galeria POD a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș desfășoară marți, 16 iulie 2024, la ora 11:00, în Galeria POD, ceremonia de decernare a premiilor...

Citește și :