Se întâmplă în România! Bătaie între jurnaliști cunoscuți pe un platou de televiziune!

2282

La puţin timp după celebra bătaie de la B1 TV, dintre Mirel Palada-Mihai Goţiu, un nou episod de violenţă fizică şi verbală a explodat în studiourile Realitatea TV.

Jurnalistul Dan Andronic notează pe blogul său că ”Scena caftului dintre Mihai Goțiu și Mirel Palada se putea repeta ieri seară la Realitatea TV. Sau cel puțin așa susține Stelian Negrea într-o postare pe FB. Care a fost amenințat de Liviu Avram, redactor-șef adjunct la “Adevărul”. De la ce s-au luat? De la o femeie? Nu! De la faptul că a jignit DNA spunând că orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea. O jignire la adresa unei instituții care l-a revoltat pe red.șef adj. de la Adevărul, Liviu Avram, care l-ar fi pocnit pe Negrea. Cum să te iei de DNA? Să spui că orbecăie! Jignire ca asta nu s-a mai văzut. Așa că independentul Avram s-a simțit obligat să-l amenințe pe Negrea ca să repereze onoarea Codruței”.

facebook-stelian-negrea

”Numai că dezvăluirile sale nu s-au oprit aici. Ne-a explicat și de la ce a pornit scandalul. Liviu Avram este considerat un idolatru al DNA, dar Stelian Negrea vrea o abordare mai realistă”, mai scrie Dan Andronic.

facebook-stelian-negrea-1

Sursa: danandronic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ