Se împart buletinele de vot în Timişoara şi în judeţ

339

Peste două zile timişenii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege noii conducători. Organizarea alegerilor locale 2016 este în toi. În Timiş, la Prefectură, au ajuns încă de la începutul săptămânii buletinele de vot, ştampilele şi necesarul pentru fiecare secţie. Mai trebuie împărţite buletinele de vot.

„Astăzi, 3 iunie, în intervalul 8:45-17:00 are loc distribuirea buletinelor de vot pentru localitățile din județului Timiș, iar mâine (n.r. sâmbătă, 4 iunie), la ora 12:00, pentru municipiul Timișoara. Buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie se distribuie de la Sala de Sport a Liceului Agricol”, transmite Prefectura Timiş.

Pentru organizarea alegerilor în judeţul Timiș s-au cheltuit aproape 7 milioane de lei. Cu aceşti bani s-au tipărit peste 2 milioane de buletine care urmează a fi distribuite.

Numărul alegătorilor din Timiş a crescut faţă de alegerile precedente. Există pe listele electorale 618.671 de alegători, cetăţeni români cu domiciliul în Timiş, dar şi 2.089 de cetăţeni UE care au drept de vot la noi în ţară.

Pe raza judeţului vor fi deschise, duminică, 5 iunie, 596 de secţii de votare, dintre care 207 sunt în Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ