Se extinde UPU de la Spitalul Județean Timișoara. Cât vor dura lucrările

266

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara intră, în cel mai scurt timp posibil, într-un amplu proces de extindere și modernizare, anunță Consiliul Județean Timiș.

”O vizită aici era absolut necesară, pentru că am reușit să punem la punct ultimele detalii tehnice ale lucrării, în sine, o mare provocare. Pe de o parte, pentru că activitatea UPU trebuie mutată parțial, iar pe de altă parte, din cauza crizei epidemiologice pe care o traversăm”, a declarant Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Extinderea și modernizarea UPU costă 4.4 milioane lei, bani europeni. Se va construi un corp nou cu o suprafață la sol de 355 mp și o suprafață desfășurată de aproape 800 mp, cu subsol, parter și etaj. La parter, se va amplasa o cameră pentru accesul ambulanțelor și o sală nouă de așteptare.

De asemenea, vor fi create spații de decontaminare și deparazitare, camere de recepție și triaj, cât și grupuri sanitare. La etaj, vom crea o sală de curs. Durata contractului este de 25 de luni – 6 de proiectare și 19 luni pentru execuția lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ