Se concepe lista de propuneri de evenimente găzduite de Casa Artelor în anul 2018

250

Artiștii de orice factură sunt invitați să-și expună maiestria într-una din sălile de la Casa Artelor. Pentru o eficientă corelare a evenimentelor și a spațiilor se așteaptă propuneri.

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pune și în anul 2018, la dispoziția creatorilor, patru spații din cadrul Casei Artelor: Galeria de artă Pygmalion, sala StudioArt, Caffe Klapka și Curtea cu Castan. Astfel, DJCTimiș lansează un apel instituțiilor culturale, artiștilor independenți și organizațiilor nonguvernamentale să formuleze propuneri de activități culturale desfășurate în perioada ianuarie – decembrie 2018 și găzduite de Casa Artelor. Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte, etc., în oricare dintre cele 4 spații trebuie să completeze un formular online și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email și un portofoliu de 10 lucrări, în format pdf. sau jpg., ca atașament (max.20Mb) pe adresa: casa.artelor.tm@gmail.com.

Solicitările vor fi trimise începând din 6 noiembrie 2017. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 4 decembrie 2017 pe site-ul DJC Timiș www.culturatimis.ro.

Adresa la care găsiți formularul este:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca4oQzaqMfJLaK6cmVIpZBHZ1W5TqM8__D9CkaKHx-bgOl8Q/viewform?c=0&w=1

LĂSAȚI UN MESAJ