Scriitor, bătut în fața casei de un taximetrist! Cum a fost umilit apoi și de cei care trebuiau să-l apere

922

O scenă barbară a avut loc vineri în Cluj-Napoca. Scriitorul Gabriel Bota, organizatorul Festivalului Internațional de Carte Transilvania, a fost bătut în fața casei sale, de față cu familia sa. El anunță că nu mai suportă: va părăsi România.

Agresiunea a avut loc după ce un taximetrist din specia „ceafă-lată” i-a blocat ieșirea din propria curte. Ulterior, a fost umilit și de o imbecilă de la serviciul „112”. Gabriel Bota a povestit totul într-o amplă postare pe Facebook.

Scriitorul clujean este un personaj cu o viață de roman. A călătorit mult, a fost în expediție la Polul Nord, a pedalat aproape 5.000 de kilometri pentru a promova lectura și organizează evenimente culturale inedite.

Mărturia terifiantă a lui Gabriel Bota
„Am fost lovit, înjurat, batjocorit, înjosit”
„Trăiesc în țara cefelor-late, a țiganilor, hoților, infractorilor, încrezuților, lașilor, nepăsătorilor, jegurilor, miștocarilor, tupeiștilor și mizerabililor. Da, oameni buni, asta e țara în care trăiesc și pe care sper să o părăsesc cât mai curând. De această dată, foarte hotărât. Pentru că azi am fost lovit, înjurat, batjocorit de instituții, înjosit pur și simplu. Este efectiv incredibil ce mi s-a întâmplat, efectiv încă nu pot accepta că se mai poate întâmpla așa ceva în plină zi în mijlocul Clujului…
Continuarea: AICI

2 COMENTARII

  1. OMULE !!!!! N-ai dreptate tara-i minunata. Si ce spun acum, sa stii ca asa este. BUGETARII-S DE CACAT!! Si unii din locuitorii ei. In nici-o tara din lume bugetarii nu au salarii mai mari ca la privat. De-asta l-i s-a urcat la cap si ii doare la baston de cei care produc plus valoare si intretin bugetul statului. Baiatu”! Luati-o din loc, o sa ramana in Romania numai pensionari si bugetarii

  2. No, apoi in Cluj? Nu se poate asa ceva, poate era in moldova si nu stia, ca in Cluj e civilizatie!
    Lasand sarcasmul la o parte, se pare ca Cjul se transforma in bucuresti ….

LĂSAȚI UN MESAJ