SCM-ul rămâne fără căpitan! Jeremic va continua în Liga Națională

72

Continuă mutările în lotul ”leilor” bănățeni în această vară. BC SCM Timișoara au anunțat un nume nou, o prelungire de contract dar și despărțirea de căpitanul Mladen Jeremic.

Ocupanta locului 5 în Liga Națională a rămas fără căpitanul ultimelor două sezoane. Sârbul Mladen Jeremic nu și-a prelungit contractul cu SCM-ul în favoarea unei înțelegeri cu Piteștiul. ”Rațiunea de transfer este cea famială, nicidecum cea financiară. El s-a căsătorit recent cu o voleibalistă de la Agroland Timișoara, care însă va transfera la formația din Târgoviște, astfel că Mladen vrea să plece la Pitești pentru a fi cât mai aproape de soția sa”, a explicat președintele secției, Ilie Trițoiu.

Deocamdată însă Mihaela Ozun, căci despre ea este vorba, nu a fost anunțată ca fiind transferată la Târgoviște. Jeremic a fost principalul marcator pentru bănățeni în cele două sezoane petrecute în alb-violet.

În schimb veteranul Octavian Popa Calotă și-a prelungit contractul cu SCM și va evolua la Timișoara pentru alte două sezoane. În ceea ce privește noutățile, la Timișoara mai vine un american – Sherwood Brown. Baschetbalistul în vârstă de 27 de ani evoluează pe poziția 3 și vine din campionatul Arabiei Saudite unde a fost sub contract cu Al Ittihad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.