SCM Poli încheie perioada meciurilor accesibile, cu CSM Bacău

19

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara încheie perioada aglomerată a jocurilor interne oficiale cu partida de mâine, ora 18, din etapa a 24-a a Ligii Zimbrilor. Adversara bănățenilor este penultima clasată CSM Bacău, o echipă pe care a învins-o până acum de două ori în acest sezon – în campionat și în Cupa României.

Pero Milosevic nu va merge pe mâna lui Orbovic, accidentat, în vreme ce și prezența pivotului Antonio Pribanic este sub semnul întrebării, din cauza unei lovituri primite în meciul de acum două runde, cu CSM Făgăraș.

„Vom vedea cum va fi; suntem siguri că va fi fără Orbovic și probabil fără Pribanic, care a încasat o lovitură în timpul meciului cu Făgăraș. Vom vedea dacă vom risca să-l introducem, e doar o lovitură. Medicul va decide dacă va putea să intre sau nu”, a spus tehnicianul muntenegran al timișorenilor.

Duelul cu Bacăul pune capăt unei perioade extrem de aglomerate, dar în care Poli a întâlnit adversari mai slab cotați.

„Am realizat o treabă bună și am ajuns într-o formă sportivă odată cu finala de Cupă. Pare să fie din nou o ascensiune, după jocul cu Făgăraș; am văzut asta în partida cu Cluj și trebuie să stăm pe această linie. Eu sper că va fi victorie, pentru că avem nevoie. Suntem echipa mai bună decât Bacău, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren, la sală, nu doar din vorbe”, a completat Milosevic.

Partida cu penultima clasată începe de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ