Schimbări în lotul violeților înaintea ultimei runde

127

ACS Poli a încheiat ultima zi a perioadei de transferuri cu trei mutări. Violeții l-au pus pe liber pe fundașul Alin Șeroni și au bătut palma cu atacantul argentinian Esteban Ciaccheri și fundașul Iulian Carabela.

Continuă schimbările în lotul Timișoarei, marți fiind consemnate alte trei mișcări în sânul bănățenilor. Un total de șapte schimbări în cele două săptămâni din mandatul lui Leo Grozavu…

Antrenorul principal l-a scos în afara lotului pe fundașul Alin Șeroni, pe care nu se va mai baza în restul sezonului. Jucătorul este liber să își caute o altă echipă. Este a treia despărțire produsă în ultimele zile după cele ale lui Bocșan și Doman.

Poli s-a înțeles cu atacantul argentinian Esteban Ciaccheri (27 ani), jucător ce a mai evoluat în campionatul românesc pentru FC Botoșani.Vârful a semnat un contract până în vară, la fel ca și un fundaș. Iulian Carabela are 22 de ani și a evoluat la codașa Ligii I – Juventus București. Reamintim că săptămâna trecută Poli a semnat cu Maxi Oliva și Mihai Roman.

Ultimii veniți și-ar putea face debutul pentru Poli în ultima etapă a sezonului regular, cu CSU Craiova, vineri, de la ora 20,45.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.