Scene incredibile! Bătaie în centrul unui mare oraș din vestul țării ! Video

382

Un lucru care pare să scape de sub control, dacă nu a și scăpat deja, este violența între copiii adolescentini care ajunge să fie filmată și uneori încurajată de cei din jur.

Cu apariția platformelor de socializare, au devenit tot mai dese cazurile când sunt filmate bătăi în școli între elevi sau pe străzile orașului.

Videoclipul de mai jos a fost trimis jurnaliștilor de la specialarad.ro în cursul zilei de azi și le arată pe două fete, care nu par a fi mai în vârstă de 16 ani, cum trag de păr, lovesc cu palmele peste față și cu picioarele pe o altă tânără în zona Lacului Pădurice. Motivul se pare că ar fi un băiat, cu care în trecut ar fi fost într-o relație cu una dintre bătăușe. Mai mult decât atât, persoana care filmează toată scena se plânge prima dată că: „Băi dar eu nu i-am dat defel!”, după care  întreabă o altă tânără care vine și ea spre locul cu pricina: „De ce nu o bați și tu pentru ce a zis despre tine?  Săriți toate pe ea!”.

Vă dați seama cum se poate simți o tânără, un copil în fapt, la auzul acestor cuvinte… Deoarece tânăra lovită este singură, nu ripostează la agresiuni și nici nu încearcă să fugă. Asemenea întâmplări, din nefericire pot lăsa traume emoționale adânci care se pot manifesta într-un mod greșit pe viitor.

Indiferent de motiv, ceea ce se întâmplă este un lucru îngrijorător și trist care, pe viitor, se poate transforma în acte infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ