Scene halucinante. Bărbat târât în șanț de polițiștii de frontieră, după ce a fost accidentat cu mașina

398

Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului, au ajuns în posesia Libertatea. Sătenii din Valea Vișeului, Maramureș, îi acuză pe agenți că au lovit cu mașina un bărbat, l-au târât și l-au lăsat în șanț.

Instituția răspunde că lucrurile au stat pe dos: localnicul s-a aruncat în fața autospecialei, iar polițiștii l-au scos de pe carosabil ca să-l protejeze, în așteptarea ambulanței.

De la începutul săptămânii, sătenii din Valea Vișeului, județul Maramureș, chiar pe granița de nord a țării, acuză că un bărbat a fost lovit de mașina Poliției de Frontieră chiar aproape de centrul localității, în zona Poștei din sat.

Oamenii din Valea Vișeului au povestit că mașina l-ar fi lovit pe om luni, în jurul orei 16.00, iar agenții l-au târât, apoi, în șanțul de lângă drum.

„Da, omul era băut, l-am văzut că se clătina, însă nu e normal să te porți așa cu cineva lovit”, au acuzat aceștia, care au adăugat că, „de multe ori, mașina Poliției de Frontieră circulă cu viteză excesivă în sat”.

Citește reacția Poliției de Frontieră pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ