Scenariu roşu pentru elevii de gimnaziu şi liceu ai unui colegiu important din vestul ţării

238

Consiliul de Administrație al Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva a decis, în ședința din 19 septembrie, intrarea în scenariul 3 (roșu), adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial și liceal, în timp ce elevii din ciclul primar vor continua să vină la școală. Conform unui comunicat al instituției, perioada în care cursurile se vor desfășura exclusiv online este 21- 29 septembrie.

”În urma participării la Cupa Mondială WUKF 2020 Polonia, în perioada 10-13 septembrie 2020, unii dintre participanți au fost confirmați COVID pozitiv. Din Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva au participat 2 elevi, iar unul dintre ei a fost confirmat, în data de 18 septembrie 2020, pozitiv COVID. Elevii sportivi au frecventat cursurile în perioada 14 -17.09.2020. Din dorința de a nu răspândi virusul în rândul elevilor și personalului colegiului nostru, Consiliul de Administrație al C.N.P. Regina Maria Deva, întrunit în data de 19.09.2020 a hotărât intrarea în scenariul 3-roșu, adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial și liceal, în perioada 21.09. -29.09.2020. Ciclul primar își va derula cursurile la școală. Hotărârea C.A. a primit aprobarea DSP Hunedoara și avizul ISJ Hunedoara. Orele se vor desfășura conform orarului. Prezența la cursurile on line este obligatorie.”, se arată într-un comunicat transmis părinților de către reprezentanții Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria” Deva.

Decizia adoptării scenariul mixt a fost luată după informarea prealabilă a DSP Hunedoara și a Inspectoratului Școlar Județean, iar în perioada următoare în școală va fi făcută o dezinfecție totală, astfel încât reîntoarcerea în clase să fie făcută în condiții optime și sigure.

LĂSAȚI UN MESAJ