Scandalul de la Școala generala 21: dacă nu rezolvat, măcar detensionat! VIDEO

1529

Astăzi, pentru a doua oară în această săptămână, un grup de părinți revoltați ai elevilor de clasa a VI-a și a VII-a de la Școala generala nr. 21 Timișoara, a venit la Inspectarul Școlar al Județului Timiș cu speranța găsirii unei soluții.

Cei 10 – 12 părinți veniți la ISJ Timiș sunt îngrijorați de situația copiilor la matematică, unde, la 2 clase a VI-a și 2 de a VII-a, spun ei că profesoara de matematică, Emilia Costea, lipsește de 4 luni. Părinții susțin că din ianuarie, profesoara, aflată în concediu medical, nu s-a mai ocupat de elevi. Unii dintre ei bănuiesc că ar putea fi vorba și de o răzbunare a profesoarei, care a fost directoare până la sfârșitul anului trecut, dar nu i s-a mai prelungit mandatul.

IȘJ Timiș, prin Mihaela Petrov, inspector general adjunct, a încercat o mediere între conducerea școlii și grupul de părinți nemulțumiți. Aceasta a declarat că s-a reușit găsirea unei soluții și că, de luni, se vor face orele de matematică în mod normal. Atribuțiile vor fi preluate de alți profesori de specialitate.

Tot Mihaela Petrov susține că situația este puțin diferită de cea pe care au prezentat-o părinții nemulțumiți. Ea spune că profesoara acuzată de neglijență a lipsit de fapt doar de la finalul lunii februarie, timp în care majoritatea orelor au fost acoperite de profesori de diverse specialități care, într-adevăr, s-au tot schimbat. Părinții ar dori însă un singur profesor care să suplinească orele. În luna aprilie a fost și vacanța de Paști și Săptămâna Altfel.

Asigurările verbale i-au mulțumit parțial pe părinți, aceștia așteptând să vadă și rezultatele concrete de la clasă. Ambele părți spun că, printr-un efort susținut, se poate recupera materia până la sfârșitul anului școlar.

Citește și: Părinții scandalizați au venit la Inspectoratul Școlar! VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ