Scandal terminat la secţia de poliţie

136

Scandal monstru, vineri seara, în Piața Traian din Timișoara. Un bărbat a început să lovească ușa unei case cu un par. Se pare că avea un conflict mai vechi cu proprietarul. Agenții Poliției Locale au intervenit de urgență.

„În vederea aplanării situației, polițiștii locali s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat 3 persoane, una dintre acestea lovind cu un par din lemn ușa de la intrarea în imobilul cu nr. 21 de pe strada Dacilor. Deoarece persoanele erau violente, iar conflictul putea degenera și produce efecte mult mai grave, polițiștii locali au acționat imediat în vederea imobilizării acestora, cei în cauza, M.E. de 25 de ani, M.A. de 40 de ani și C.C. de 49 de ani, toți din Timișoara, fiind conduși și predați Secției 1 Poliție în vederea continuării cercetărilor”, anunță polițiștii.

Bărbatul care lovea ușa casei cu un par l-a și amenințat pe proprietar cu moartea, dar și pe familia acestuia. Omul agresat ar fi avut de achitat o datorie mai veche. În acest caz, polițiștii locali au ținut să aducă unele lămuriri, pentru că în mass media ar fi apărut informația că agenții au fost bătuți și umiliți de agresori.

„Având în vedere informațiile apărute în presă prin care s-a prezentat în mod eronat faptul că polițiștii locali au fost bătuți, umiliți și jefuiți de către persoane de etnie romă, menționăm faptul că tocmai datorită modului eficient și profesional în care au acționat aceștia situația nu a degenerat, fiind înlăturat un conflict care ar fi putut avea urmări grave”, a declarat Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ