Scandal la o firmă de curierat din Timişoara! De când erau aşteptate coletele

1563

Scandal la final de an, în sediul din Timişoara al unei firme de curierat. Zeci de oameni au venit în căutarea coletelor cu produse comandate de pe internet dinainte de Crăciun, dar care n-au ajuns încă la ei. În faţa valului de furie au stat doar doi angajaţi, care au fost rapid depăşiţi de situaţie.

Zilele de aşteptat acasă coletele, plus orele petrecute la sediul firmei de curierat, i-au făcut pe oameni să-şi piardă răbdarea.

„Dați-vă demisia, cum să aștept, e stricat tot deja în coletul acela. Banii mei cine mi-i dă înapoi?”, strigă nervoasă o femeie.

„Lichidare, să pună ce vor ei, dar nu să își bată joc de oameni. Că nu se poate. Sunt banii pe care îi plătesc oamenii, banii pe care îi încasează pe colete, banii pe care îi dai tu pentru ce pui în coletul acela”, este revoltată o alta.

În faţa valului de nemulţumiri, angajaţii firmei au părut depăşiţi de situaţie. Clienţii s-au oferit să îi ajute.

„Eu de exemplu am anvelope. Eu am cauciuc. Mă duc în zona de cauciucuri și îmi caut singur.”, propune un bărbat.

sursa: digi24

2 COMENTARII

  1. Care firmă de curierat …. toate sunt depășite. … au angajat șoferi OLTENI care nu cunosc nici măcar bulevardele din Timișoara …. vin cu cel puțin 80% din pachete și precizează oltenește că clientul nu a fost găsit sau nu raspunde la telefon . Aștept mai ales pe cei de la FAN curier să spună că nu e așa …. Cei mai proști sunt clienții , atunci când vedeți că la firma de curierat specifică firma , cereți vânzătorului trimiterea cu altă firmă agreată …..

LĂSAȚI UN MESAJ