13.1 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Scandal într-un oraș din Banat! Victima agresiunii a ajuns la spital

Un bărbat de 44 de ani a ajuns la spital, după ce a avut un conflict cu ginerele său.

Echipaje din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj au intervenit pentru aplanarea conflictului, care a avut loc într-un imobil de pe raza localității Visag.

Până să ajungă la locul scandalului, unul dintre cei implicați a dispărut.

“Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții contradictorii între 2 bărbați, un bărbat în vârstă de 20 de ani l-ar fi lovit pe celălalt în vârstă de 44 de ani, iar ulterior i-ar fi distrus lunetă mașinii, plecând cu un alt autoturism într-o direcție necunoscută. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urmă verificărilor efectuate, în cel mai scurt timp polițiștii au reușit depistarea tânărului în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptelor.”, au anunțat polițiștii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovire sau alte violente”, “distrugere” și “conducerea unui autoturism sub influență băuturilor alcoolice”, tânărul în vârstă de 20 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.

Alte subiecte :

Citește și :