Șarpe printre rafturile cu roșii de la Kaufland

14571

Un incident bizar a fost fotografiat de un client al magazinului Kaufland din Sfântu Gheorghe. Un șarpe cu o lungime de aproximativ 1 metru a fost văzut în zona raionului de legume, pe roșile expuse la vânzare.

Potrivit weradio, site-ul care a publicat prima dată imaginea, susține că marfa a fost retrasă iar zona a fost igienizată, o anchetă urmând să stabilească cum a ajuns şarpele printre produsele de pe raft

Punctul de veder al Kaufland România:

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată.

Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.
Sursa: Observatorul de Brașov

În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”

LĂSAȚI UN MESAJ