9.8 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Sărbători, datini, folclor! Spectacol extraordinar cu Ansamblul Profesionist Banatul

În 13 decembrie 2023, la ora 18:30, publicul este invitat la spectacolul „Cântec de sărbătoare” la Convention Center – Hotel Timișoara pentru a trăi o experiență memorabilă.
Alături de Ansamblul Profesionist Banatul, invitați în recital sunt renumiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican, Liliana Laichici, Adrian Stanca, Petrică Miulescu Irimică, Andreea Chisăliță, Luminița Safta, Lavinia Buru, Dorinel Gavriluț Pîrvoni și Ciprian Pop. Invitați speciali sunt Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș. Spectacolul va fi prezentat de Felicia Stoian, iar dirijorul Sebastian Roșca se va asigura că fiecare notă muzicală răsună în inimile noastre.

„Lasă-te purtat de jocurile care poartă amprenta coregrafică a maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu și bucură-te de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și surprizele pregătite de organizatori. Nu rata această ocazie extraordinară de a te bucura de un spectacol de excepție” spun organizatorii.
Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș și face parte din proiectul „Spectacol de datini și obiceiuri de iarnă.”

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :