Saracens are cei mai mulți jucători în națională

83

SCM Timișoara Saracens este clubul cu cea mai bună reprezentare la prima acțiune a echipei naționale a anului. În total 11 rugbiști din Ronaț vor fi în lot pentru meciurile cu Portugalia, Germania și Spania.

Stejarii s-au reunit duminică pentru prima aoară în 2017 pentru primele acțiuni oficiale. Selecționerul Lynn Howells a chemat 36 de jucători pe care se va baza în confruntările cu Portugalia, Germania și Spania din prima jumătate a lunii februarie.

Campioana are cei mai mulți reprezentanți în selecționata tricoloră: 11 la număr; după ce accidentările survenite în ultimele dueluri din Challenge Cup a adus câteva absențe pentru rugbiștii din Ronaț. Convocați sunt Marian Căpățână, Valentin Popârlan, Ionuț Mureșan, Dorin Lazăr, Jody Rose, Jack Umaga, Vlăduț Popa, Stephen Shennan, Mădălin Lemnaru și Cătălin Fercu. Acestora li se adaugă și Valentin Calafeteanu, care a semnat deja un contract cu CSM București dar la momentul convocării era legat de Timișoara.

Stejarii se pregătesc la Izvorani câteva zile iar în 3 februarie pleacă la Lisabona pentru testul cu Portugalia din data de 4. O săptămână mai târziu încep jocurile oficiale din Rugby Championship. România înfruntă Germania, la Offenbach în 11 ianuarie, și în Spania, la Iași în data de 18 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ