Șapte polonezi au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din vestul țării!

175

Șapte persoane de cetățenie poloneză au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, în noaptea de miercuri spre joi, pe raza localității bihorene Săcădat. Ambulanțele, polițiștii și pompierii au intervenit imediat la fața locului.

,,Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost anunțat prin Sistemul Unic 112, despre producerea unui accident rutier pe raza localității Săcădat, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau opt persoane cu cetățenie poloneză, dintre care patru adulți și patru minori.”, au transmis reprezentanții ISU Crișana.

Medicii SMURD Oradea și paramedicii al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, precum și cei de la descarcerare au acordat primul ajutor victimelor.

Au avut nevoie de îngrijiri medicale trei adulți (cu vârste cuprinse între 41 și 49 de ani) și o fetiță de 10 ani (una dintre victime suferind un traumatism, iar alte trei victime, inclusiv copilul, prezentând diverse contuzii). Ceilalți trei minori implicați în accident au scăpat nevătămați. Totuși, șapte persoane, cu toții pasageri în autoturism, au fost transportate la spital, patru dintre ele pentru investigații suplimentare și trei pentru supraveghere, șoferul autoturismului rămânând la locul producerii evenimentului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ