Șapte oameni răniți, într-un accident provocat de un tânăr care abia luase permisul de conducere

503

Un craiovean de 18 ani a provocat un accident rutier pe DN 66, în județul Hunedoara, soldat cu rănirea a șapte persoane, după ce a intrat cu mașina pe contrasens din cauza carosabilului umed. Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să folosească luminile de întâlnire și să păstreze distanța de siguranță în mers.

Poliția Județeană Hunedoara informează  că vineri  un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroșani spre Hațeg, în localitatea Merişor, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a intrat cu mașina pe contrasens din cauză că nu a adaptat viteza la șoseaua umedă și a intrat pe contrasens izbindu-se cu o mașină care circula regulmanetar, condusă  de un braşovean de 61 de ani.

În urma accidentului, au fost răniți cei doi șoferi, un pasager de 28 de ani, din autoturismul care circula regulamentar, și patru femei  cu vârste cuprinse între 38 şi 63 de ani, pasagere în mașina care a produs accidental.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală  pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

sursă: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ