Sănătate, recreație și sport. Ce investiții promite Primăria Timișoara pentru 2019

74

Primăria Timișoara a întocmit proiectul de buget pentru anul 2019 și lista de investiții. Sunt aproape 260 de milioane de lei alocați pentru zeci de obiective. Nu lipsesc din listă finalizarea lucrărilor de la Spitalul de Copii sau întocmirea documentelor tehnice pentru reabilitarea fostelor săli de cinema.

Potrivit listei de investiții, în 2019 ar putea fi gata corpul B al Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara. Pentru asta sunt alocați 11 milioane de lei. Vor fi efectuate mai multe lucrări și la clădirea veche.

Sala polivalentă construită împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara ar putea fi și ea finalizată. Primăria pune la bătaie 2 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor.

Pentru parcurile aflate în șantier, dar și pentru cele care urmează să fie reabilitate sunt alocate 9,8 milioane de lei. Aici vorbim despre Parcul Central, Parcul Civic, pista de skate și zona bălții Lămâița.

Pe larg, despre bugetul Timișoarei, cu bune și rele, puteți citi în ediția de săptămâna viitoare a ziarului tipărit, Banatul azi (apare joi, 25 aprilie).

Bugetul total al orașului este, anul acesta, de 1,4 miliarde de lei. Aici sunt incluse și veniturile direcțiilor subordonate primăriei. Proiecția bugetară se află deja în dezbatere publică și va fi sususă votului Consilului Local în luna mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.