24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Sâmbăta incendiilor la Arad! O persoană a fost rănită

În decursul zilei de astăzi, echipajele de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad au fost solicitate să intervină în 4 locații, două în municipiul Arad și două în orașul Curtici respectiv comuna Ghioroc.

Dimineață în jurul orei 11:30, au fost solicitați să intervină în Arad pe strada Abrud unde într-un balcon de la etajul 2, au ars 3 metri pătrați de materiale plastice, textile și lemn.

În jurul orei 13:30, au fost solicitați să intervină în orașul Curtici la un incendiu de anexă casă particulară, incendiul fiind lichidat de către SVSU Curtici cu puțin timp înaintea sosirii echipajelor de intervenție; în cadrul evenimentului, proprietarul în vârsta de 39 ani, în încercarea de a stinge incendiul aflat în stadiu incipient, a suferit o arsură de gradul 2 la nivelul gâtului fiind asistat medical de către echipajul SMURD Curtici și ulterior transportat la UPU.

Tot la un incendiu de anexă casă particulară au intervenit în jurul orei 15:00 în comuna Ghioroc, unde au ars aproximativ 60-70 mp din acoperiș, incendiul fiind lichidat fără probleme.

În jurul orei 17:00, s-a intervenit operativ la un incendiu produs la hala de vopsitorie din cadrul Astra Vagoane Călători de pe strada Petru Rareș din Arad. Incendiul a fost localizat în primele minute și lichidat fără probleme deosebite, acesta s-a manifestat doar la echipamentul electric, cauza incendiului fiind de natură electrică.

În cadrul misiunilor Detașamentul Arad a intervenit cu: 3 autospeciale de stingere, 3 ambulanțe SMURD, o autoscară S42, o autospecială de Primă Intervenție și Comandă, un ofițer și 22 de subofițeri.

Sursa: glsa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Republica Moldova, o destinație interesantă de business pentru firmele timișene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Primăria Municipiului Bălți și Camera de Comerț și Industrie a Republicii...

Citește și :