Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile pentru a 40-a oară. Foto-Video

137

Încă de dimineață, la Centrul expozițional de pe bulevardul Eroilor de pe Tisa, forfota a fost în toi. Comercianții se grăbeau cu marfa în sală pentru a o aranja în galantare, iar clienții curioși așteptau ora deschiderii. Aceast moment nu s-a lăsat așteptat prea mult. La ora stabilită s-a deschide oficial Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă. Nu este deloc o noutate, fiind cea de-a 40 ediție, dar un pic de emoție tot au avut organizatorii.

Calendarul expozițional al CCIA Timiș pe Semestrul II se încheie cu ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, care se desfășoară în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară (Arad, Beiuș, Brașov, București, Carei, Câmpeni, Constanța, Craiova, Făgăraș, Iași, Lupeni, Orăștie, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Popești Leordeni, Reghin, Sibiu, Sighișoara, Târgu Jiu, Timișoara și județul Timiș, alte localități din țară), producători și comercianți, oferă publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, confecții din piele și blană, lenjerie intimă și pijamale, lenjerie de pat, ciorapi, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse pentru curățenie.

Cele mai căutate locuri au fost, în prima zi, cele cu încălțăminte de iarnă. dar și cu haine specifice sezonului rece. Mulți bunici căutau hainuțe pentru nepoței. Au început deja aprovizionarea pentru luna specială a cadourilor.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și produse apicole, condimente, lavandă, produse naturiste, articole de sezon, alimentație publică.

Toți cei ce vor să să vadă sau să achiziționeze ceva pentru iarnă pot veni după următorul program de vizitare:

-Miercuri-sâmbătă, orele 10 00 – 20 00 ;
-Duminică, 10 00 – 18 00.

Intrarea este liberă pentru oricine, chiar și pentru vizitare. Dacă se și cumpără, cu atât mai bine.

Aura Culea, principalul organizator al evenimentului ne asigură că prețurile sunt în limita cea mai de jos, dat fiind faptul că sunt prețuri de producător.

LĂSAȚI UN MESAJ