22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Salonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție de vară 2024  | FOTO-VIDEO

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 12 – 16 iunie cea de-a 2-a ediție de vară din acest an a Salonului Industriei Ușoare.

În spațioasa sală multifuncțională și-au scos spre admirarea produsele peste 50 de firme din țară, producători și comercianți, care oferă spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, altele.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior întâmpină vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică între orele 10 00 – 18 00 .
Intrarea publicului este, ca întotdeauna, gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Cum poți să joci craps la nivel profesionist?

Craps este un joc cu 2 zaruri, unde regulile sunt mai simple decât par la prima vedere. Sunt 4 pariuri bune, care au avantaj...

Citește și :