Salonul Industriei Uşoare, la cea de-a 27-a ediție

89

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 24-28 februarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 27-a ediţie a Salonului Industriei Ușoare.

Cei peste 50 de expozanți din țară și străinătate (Ungaria) vor oferi publicului larg o manifestare care conturează noile tendințe în modă, prin cele mai frumoase colecții de sezon. Vor putea fi achiziționate, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole:
o Îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii;
o Pielărie, blănărie, tricotaje;
o Încălţăminte, marochinărie, accesorii;
o Articole de lenjerie intimă;
o Lenjerii de pat;
o Produse cosmetice, produse naturiste, parfumuri;
o Bijuterii, gablonţuri;
o Flori și aranjamente florale.
Pentru a răspunde dorinţei de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al CRAFT, se va organiza un târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, colac secuiesc, articole de artizanat, miere de albine etc. La deschiderea Salonului, Sărbătoarea Dragobetelui va fi marcată printr-o prezentare de modă a creaţiilor vestimentare ale firmelor expozante și un tango… cu „parfum de femeie”.
Salonul Industriei Uşoare se deschide miercuri, 24 februarie 2016, ora 11,00. Programul de vizitare este între orele 10,00– 20,00 iar duminică, 28 februarie, între orele 10,00 – 18,00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ