Salonul Industriei Ușoare, ediția de Crăciun 2022 VIDEO-FOTO

167

Cine e încă nehotărît în privința cadourilor de pus sub bradul de Crăciun are în aceste zile la dispoziție sala de expoziții a Centrului de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de la Tisa.

În perioada 14 – 18 decembrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește ultima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE dedicată Sărbătorilor de iarnă.
Bogăția de produse, de cele mai variate, este asigurată de nu mai puțin de 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți.
Aceștia au venit cu săniile pline și oferă spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte și lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri, aranjamente de Crăciun – articole ce pot fi oferite în dar celor dragi.
Oricine poate găsi ceva pe gustul său. De la cele mai simple cadouri până la cele mai sofisticate se poate achiziționa de la salon. Nici măcar prețurile nu sunt din cele prohibitive.
Târgul de produse tradiționale din exterior își așteptă vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, produse apicole, produse de carmangerie, unități de alimentație publică.
Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, orele 10 00 – 20 00 , iar duminică, orele 10 00 – 18 00.

LĂSAȚI UN MESAJ