Salonul Industriei Ușoare 2016 – ediția de vară-toamnă!

135

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, În perioada 7 – 11 septembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, cea de-a 29-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Timp de cinci zile, 50 de expozanți din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine.
De asemenea, partenerul evenimentului – Selgros Chash&Carry – va întâmpina publicul larg cu diverse oferte promoționale.

Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 1000–2000, duminică orele 1000 – 1800.

Intrarea este liberă.

P

LĂSAȚI UN MESAJ