Sală nouă de sport, de 7 milioane de lei, în Timișoara

74

Elevii Școlii Generale 25 din Timișoara se vor bucura de o nouă sală de sport, dar și de un teren în aer liber. Autoritățile locale se pregătesc să înceapă lucrările la ridicare spațiului dedicate sportului.

”Am pornit primul proiect de sală de sport școlară din Timișoara, care cuprinde și tribune, vestiare și anexe pentru competiții. Am semnat zilele trecute contractul cu asocierea Extra Prompt SRL – Constructim pentru construcția sălii de sport la Școala Generală nr 25. Noua sală este parte a investițiilor pe care le vom face, în acest an, în școlile din Timișoara, în propunerea de buget pe acest an având alocate 95 de milioane de lei pentru investițiile în școlile, grădinițele și creșele din oraș”, a spus Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Se va construei o sală de 1500 de metri pătrați, cu vestiare și grupuri sanitare, cu un teren de sport în exterior, pistă de alergare și teren de joacă pentru copiii din clasele primare. De această sală vor beneficia 1.000 de elevi.

Valoarea este de 7,6 milioane de lei cu TVA inclus, marea majoritate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și bugetul național. Primăria Timișoara contribuie cu doar 2% din costuri. Durata contractului este de 12 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ