Saga deratizărilor. Noi cazuri de intoxicații la Liceul German din Arad, odată cu revenirea în bănci

  117

  Noi cazuri de intoxicație la liceul din Arad, unde zeci de copii au ajuns la spital acum o săptămână din cauza substanţei folosite la deratizare. Astăzi, 11 elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre ei au rămas internați.

  Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, a spus la Digi24 că simptomele celor 11 copii sunt asemănătoare cu cele pe care le-au avut elevii care au ajuns săptămâna trecută la spital – cefalee, dureri abdominale și erupții cutanate.

  Săptămâna trecută, zeci de elevi au ajuns la spital din cauza substanțelor folosite la deratizare. Una dintre substanțe avea o concentrație de patru ori mai mare decât cea admisă iar o alta nu mai este autorizată de câțiva ani. Directorul firmei de dezinsecție a spus însă că nu își explică cum s-ar fi putut intoxica 43 de elevi.

  De altfel, cursurile au fost suspendate până astăzi, când elevii au revenit în bănci.

  1 COMENTARIU

  1. Daca autoritatile care efectueaza cercetarea penala privind drama de la ARAD,vor fi cele locale(parchet,politie,etc) vom asista la o musamalizare tipic romaneasca , iar consecintele pot fi mult mai grave ,putand sa se ajunga la tragedii de cateva orimai mari decat la Timisoara.Este evident ca firma SC DD CHIM SRL este o pusculita cu bani negrii pentru mafia politica,specializata nu in dezinsectii si deratizari ci in…. parandaraturi.Sa intelegem ca domnul FALCA nu este pe agenda DNA,fiind inca UTIL si INDISPENSABIL CAUZEI…!?! Totusi asa de ochii lumii,poate portarul scolii sau …gandacul neidentificat sa fie trasi la raspundere ,ca VERES CSABA e prea blindat cu informatii explozive sa-l infunde ..vigilentii aparatori ai legii intr-un an prea ….electoral !!

  LĂSAȚI UN MESAJ