S-a redeschis circulației o stradă din centrul Timișoarei. Șantierul e, însă, departe de a dispărea de tot

60

Lucrările de asfaltare a străzii 20 Decembrie 1989 au fost finalizate. În noaptea de miercuri spre joi artera a fost deschisă, anunță autoritățile. Însă, șantierul din zona centrală rămâne deschis. Mai este de muncă în fața Catedralei Mitropolitane și pe bulevardul CD Loga.

„Mai un pic și finalizăm lucrările de modernizare din zona centrală! Ne-au mai rămas în lucru Str. Regele Ferdinand, porțiunea de la Podul Mihai Viteazul până la Catedrală și Bd C.D. Loga, porțiunea dintre Str. Regele Ferdinand și Bd. 20 Decembrie 1989. Reamintesc, în timpul verii, pana la începerea școlii am avut lucrări ample , cu rezultate spectaculoase, în Intersecția Punctele Cardinale, pe Str. Luther, Str. Hector, Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Hector și Str. Michelangelo și Str. Michelangelo, iar apoi am modernizat Str. Brătianu, tronsonul dintre Str. Michelangelo și Parcarea Modex, Intersecția MIU și Bd. 20 Decembrie 1989, tronsonul dintre Intersecția MIU și Bd. C.D. Loga”, a scris primarul Timisoarei, pe Facebook.

Lucrările de pe strada 20 Decembrie 1989 au constat în așternerea unui nou strat de asfalt, lărgirea trotuarului de pe marginea Parcului Justiției și schimbarea bordurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ