S-a încheiat concursul pentru logo și mascota Aquapic! Cine a câștigat?

252

Aquapic are logo și mascotă! Concursul pentru logo și mascota Aquapic, organizat de Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey s-a încheiat, iar decizia juriului a fost: premiul va fi împărțit între Berezoschi Roberta, pentru cel mai bun logo, și Pădurean Cezara Carla, pentru cea mai bună mascotă.

Cele două câștigătoare sunt studente la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, iar creațiile lor vor asigura, de acum înainte, identitatea vizuală a proiectului Aquapic – centru experimental pentru copii.

Juriul format din Andreea Foanene – artist vizual, Tudor Vreme – grafic designer, Robert Şerban – scriitor, PR Aquapic, nu a avut o misiune ușoară în a juriza lucrările participanţilor şi mulțumeşte tuturor celor care s-au implicat, atât pentru seriozitatea cu care au abordat acest concurs, cât și pentru interesul arătat proiectului.

Peste 80 de propuneri au fost înscrise în concurs, majoritatea concurenților propunând două sau chiar mai multe lucrări. Au participat Adriana Marin, Ana Staicu, Bădilă Mihai Andrei, Berezoschi Roberta, Bestea Stefan Gheorghe, Birtalan Ferenc, Bogdan Nueleanu, Buretia Flavia, Caltun Irina, Cătălin Crainic, Cristescu Anda, Emil Neaga, Encutescu Andreea, Feti Claudia, Hassan Jaber, Iulia Șerban, Loredana Bratu, Luchit Dumitrana Anca, Mihaela Clopotaru, Mihaela Grigore, Necreală Răzvan, Norbert Balasz, Pădurean Cezara, Petruta Serban şi Trifan Alexandra, cu toții fiind felicitaţi de către organizatori.

Aquapic va fi un centru educațional destinat copiilor între 5 și 12 ani, amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timișoarei, situată pe strada Mistral, în apropierea râului Bega, și care se va deschide în toamna acestui an.

Proiectul își propune să redea comunității timișorene un spațiu valoros ca identitate istorică și culturală, dar și cu însemnătate urbană. Câștigătorul concursului Aquapic își va lega astfel numele de un loc ce va intra pe ușa din față a circuitului cultural timișorean.

Urbaniada este un concurs de proiecte ce au ca obiectiv principal ȋmbunătățirea calității vieții ȋn spațiul urban. Miza Urbaniadei este identificarea problemelor specifice spațiului urban românesc și soluționarea punctuală a acestora, prin proiecte concrete și prin ȋncurajarea dialogului ȋntre profesioniști și instituții publice, precum și a parteneriatului ȋntre organizații neguvernamentale, arhitecți și urbaniști.

aquapic     aquapic1

LĂSAȚI UN MESAJ