S-a deschis cel mai modern oficiu poștal din Timişoara, Business Olimpia

3098

Oficiul Județean de Poștă Timiș pornește în noul an cu planuri mari. Una din primele măsuri se referă la deschiderea unui oficiu postal ceva mai deosebit. Este vorba de vechiul oficiu poștal de pe bulevardul 1 Decembrie 1989 de la numărul 90, peste drum de centrul expozițional al Camerei de Comerț, ce se va numi Oficiul Business Olimpia.

Nu este vorba doar de o renovare generală a incintei și de schimbarea denumirii. Este de fapt o schimbare de esență. Se vine în întâmpinarea doleanțelor mediului de afaceri, ce are nevoie de servicii specializate. Serviciile se adresează atât persoanelor juridice cât și celor fizice. Se va ține cont de funcționalitate și securizarea clienților strategici prin dezvoltarea de relații de colaborare pe termen lung, caracterizate prin oferte competitive, încredere mutuală, transparență și loialitate.

Se militează pentru o standardizare a oficiilor poștale și crearea unui manual de identitate și proceduri de implementare pentru oficiul de tip business.

Nu întâmplător a fost ales oficiul Olimpia. El se află langă zona campusului universitar, dar și în proximitatea unui numar mare de agenți economici. Nu lipsită de interes este și parcarea spațioasă din apropiere. Aici se va găsi un spațiu generos cu intrare separată, ce va veni în ajutorul persoanelor juridice.

În cei 144 de metri pătrați se oferă, pe lângă serviciile tradiționale poștale, și servicii financiare interne și externe cum ar fi: mandate on-line, E-Mandat, Western Union sau Eurigiro. Mai sunt accesibile serviciile de E-Post și Track-Trace. Se pot încasa ratele acordate de băncile partenere, impozitele și taxele locale, facturile la utilitățile de comunicații (telefonie fixă sau mobilă). Cine dorește, tot aici poate încheia asigurări RCA sau de locuințe.

La inaugurarea modernului sediu au fost alături de directorul Oficiului Județean de Poștă, Nicolaie Avram, și de angajații oficiului reprezentanți ai Consiliului Judeţean, consilieri județeni, în frunte cu președintele Călin Dobra. S-a pomenit lipsa lui Sorin Grindeanu, ce nu a putut veni din motive evidente, însă acest proiect este unul pornit chiar pe vremea când a fost ministru al Comunicațiilor.

3 COMENTARII

  1. Fix stampila aia de lemn si imprimanta (care trebuie sa fie cu ace ca sa poata produce documente in mai multe exemplare deodata) sunt cele care nu trebuie schimbate. Alea functioneaza. Alte lucruri ar trebui schimbate.

  2. Western Union e o inventie pt. lumea a treia. In lumea civilizata serviciile bancare functioneaza, la dispozitia oricui si ieftine. Doar ca la noi bancile isi lasa platite piperat niste servicii pe care nici macar nu le presteaza. Cand in Germania au incercat sa ceara taxe (si nu 30 de Euro ca la noi, ci 2-3 Euro pe acolo) pt. transferul de bani in strainatate a intervenit legiuitorul si i-a intrebat ca de fapt ei pt. ce cer bani cand transferul se produce tot in Euro la fel ca si in interiorul Germaniei. (Si bineinteles au interzis aceste taxe.)

LĂSAȚI UN MESAJ