S-a decis! Prețul biletelor și al abonamentelor la transportul în comun din Timișoara se majorează

644

Tarifele pentru călătoriile cu autobuzele, troleibuzele sau tramvaiele Societății de Transport Public din Timișoara vor fi majorate.

Consiliul Local a aprobat marți noua grilă de tarifare care prevede o majorare a unui abonament pentru o linie de la 53 la 66 de lei. Pentru un bilet cu o călătorie, prețul a fost majorat de la 2 la 2,5 lei. La propunerea consilierului local Răzvan Lulciuc, aleșii locali au aprobat și pentru liniile expres același tarif ca în cazul curselor regulate.

“Ne-am hotărât să existe un tarif unic pentru toate liniile din Timișoara, atât pe liniile expres cât și pe liniile normale, 2,5 lei. Aș vrea să fac un amendament să modificăm Anexa 2, să existe prețul de 2,50 atât pentru portofel 1 călător urban cât și pentru Expres 1”, a declarat Răzvan Lulciuc.

 

În cadrul ședinței, atât consilierii locali cât și executivul au subliniat că e necesar ca cetățenii să fie încurajați să cumpere abonamente. Primarul Nicolae Robu a declarat că pentru a se întâmpla lucrul acesta e nevoie de o îmbunătățire a calității serviciilor oferite de Societatea de Transport Public Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. In mijloacele de transport este o mizerie denescris,nu mi se pare normal scumpirea biletelor ,deoarece nu se vede nici o imbunatatire a acestora,in special al tramvaiului cu nr.4 care circula si cu intirziere apropape in fiecare zi

LĂSAȚI UN MESAJ