Rugbiștii se mută din Ronaț pe Dan Păltinișanu

132

Campioana României își mută domiciliul în această primăvară. SCM Timișoara Saracens pleacă temporar din Ronaț și se va instala cu tot cu bagaje în complexul Dan Păltinișanu.

După ani întregi de așteptare, arena Gheorghe Rășcanu din Ronaț intră în renovări. Asta înseamnă că rugbiștii campioanei SCM Timișoara Saracens trebuie să își caute altă locație pentru a-și desfășura activitatea. Singura opțiune disponibilă în oraș este Dan Păltinișanu, complexul sportiv ce ve deveni casa campioanei cel puțin pentru următoarele 6 luni.

Anunțul a fost făcut de directorul clubului SCM, Radu Țoancă: ”Am închis terenul din Ronaț pentru renovări. Am mutat echipa pe Dan Păltinișanu, aici vom juca și aici ne vom antrena pe terenul 3”. Este sigur că Saracens va disputa pe Păltinișanu meciurile rămase de disputat din campionat precum și returul din Challenge Cup.

Rugbiștii s-au reunit luni după vacanța cu numărul doi a iernii. Ca de obicei primele ședințe de pregătire s-au desfășurat în circuit închis, noutățile urmând a fi prezentate abia miercuri. Elevii lui Grainger Heikell au la dispoziție o lună de zile pentru a pregăti cât mai bine startul sezonului, un start care e prevăzut în cazul bănățenilor în 1 aprilie contra rușilor de la Krasnîi Yar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ