Românul care a provocat tragedia cu 4 morţi din Italia, credea că doar a lovit uşor oglinda VIDEO

525

Marius Alin Marinică, un tânăr de 27 de ani, se afla la volanul maşinii sale, un Volkswagen Golf, şi circula prin Pesarona, în direcţia Ca ‘Nani di Jesolo, iar la un moment dat s-a angajat într-o depăşire periculoasă, provocând un accident rutier care s-a soldat cu patru morţi.

El spune că circula cu 80 de kilometri la oră, iar tot ce a înţeles din depăşirea pe care a făcut-o a fost că a lovit uşor, cu oglinda laterală, maşina care venea din sens opus, fiind cu totul neştuitor despre tragedia care se producea în urma sa.

Marius Alin Marinică a fost identificat a autor al tragediei care a avut loc în nordul Italiei, în care şi-au pierdut viaţa patru tineri italieni, scrie cotidianul italian ilgazzettino.it.

„Era mai bine dacă muream eu”, a spus tânărul de 27 de ani, în fața carabinierilor care au mers să-l ridice de acasă, în jurul orei 5 dimineața, după ce l-au identificat pe baza numărului de înmatriculare al maşinii.

Marius Alin Marinică a fost, de asemenea, supus examinărilor pentru a determina nivelul alcoolului din sânge, care, în jurul orei 7 dimineaţa, a fost de 0,5 grame pe litru, deci sub pragul pedepsei, nu numai celei penale (care este de 0,8 ), dar și celei administrative.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ