România, țara Securității lui Ceaușescu. Mulțumim, Sebastian Ghiță!

1118

România este, ACUM, fără niciun dubiu, țara Securității lui Ceaușescu.

Nu trebuie să fii prea deștept ca să îți seama de asta. Trebuie doar să observi ce se întâmplă în ultimele zile și să constați că, de fapt, în România, există patru puteri: Parlamentul, Guvernul, Puterea Judecătorească și SRI-ul.  De fapt, Securitatea. Grație isteriei acestui ipochimen cu numele Sebastian Ghiță, cetățeanul român a aflat că SRI-Securitate, adică apărătorul Cetățeanului Român în fața abuzurilor și a tuturor atacurirlor la adresa democrației, este o instituție lăsată pradă unui dement, unui nemernic, unui hoț, unui aventurier, unui șantajist de cea mai joasă speță.

De ce opinez că nu este vorba despre o instituție democratică, pro-atlantică, pro-europeană, ci una securisto-ceaușiștă? Mai întâi, dintr-un motiv electoral cât se poate de simplu: programul partidului PUR, condus de Ghiță și de România TV respinge cu flegme în gură și Europa, și NATO, și străinii, și orice armonie etnică. În al doilea rând, fiindcă cel mai important om în stat, Președinte României, NU A AVUT CURAJUL să  convoace o banală conferință de presă și să întrebe doar atât: „Ce dracu se întâmplă în țara asta?  Până când un nimeni cu numele Sebastian Ghiță își bate joc de România și de instituțiile ei?”

Dar nu a făcut-o și, mă tem, nici nu o va face.

De ce? Fiindcă și el este sclavul acestui sistem. Sau, fiindcă este șantajabil. Ceea ce ar fi un caz fericit!

Da, suntem acoperiți de acoperiți, de turnători și de surse, de foști și actuali securiști, de lichele ce se cred patrioți cu trei perechi de coaie, de gunoaie ce iau numele României în gura lor coclită, de schilozi sufletești care au consfiscat România pentru a-și acoperi bubele de pe suflet și, mai ales, pentru a împrăștia balele unei isterii cu damf „patriotic”.

Dumnezeule, mă rog ție să le spui tuturor acestor eczeme nefericite pe trupul țării că toți noi ăstia care locuim aici suntem toți, da, toți români și că nici unguru, nici ovreiu, nici țiganu, nici neamțu, nici bulgaru, sârbu, masonu, homosexualu ori Diferitu nu (mai) vor să fie Dușmanul Imaginar Inventat de care SRI-ul are nevoie pentru a-și tripla bugetul sau a-și justifica existența.

Dacă SRI controlează democrația, SRI este o Securitate mascată, tovarăși generali Dragnea, Tăriceanu, Nicușor Dan, Băsescu!

LĂSAȚI UN MESAJ