România a pierdut peste un trilion de euro în ultimii 26 de ani! O spune un oficial ONU

413

Reputat expert internaţional în domeniul dezvoltării durabile, director al Institutului privind Indexul Global al Sustenabilităţii din cadrul ONU, lider al Clubului de la Roma, mason, Călin Georgescu e un personaj controversat, lăudat de unii, criticat de alţii, care a fost, la un moment dat în joc şi pentru funcţia de prim-ministru, a elaborat un proiect de ţară pentru România pe 30 de ani. Într-un recent interviu acordat Televiziunii Române, Călin Georgescu face o analiză a ultimilor 26 de ani, subliniind faptul că ţara noastră a pierdut, în această perioadă, peste un trilion de euro.

”În ultimul ceas, putem avea o vocație. În primul rând este un fenomen global. Ne naștem cu toții din iubire și intrăm într-o mare manipulare, în care nu există democrație, ci doar corectitudine politică. La nivel mondial. Menționez că sclavagismul nu a dispărut. Ci doar e o altă formă. România a ajuns aici pentru că e într-un haos bine calculat. Trăim într-o formă anti culturală, s-a pierdut rușinea. Și s-a pierdut rușinea pentru că lichelele și lacheii de serviciu și-au văzut visul cu ochii: cozile de topor au devenit topoare, după 1989 și au vândut pe mărgele de plastic întreaga țară.

România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține.

Industria ca atare, marile întreprinderi au fost distruse. Privatizarea s-a făcut în dezinteresul României. Cel mai grav e că a fost vândut pământul. Și a fost vândut de cei care sunt astăzi la putere, pe vremea când erau miniștri ai agriculturii. Pădurile, apele, se vând. Totul este de vânzare. Mai puțin sufletul românesc și eu pe asta mă bazez. Sufletul românesc va triumfa.

În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste un trilion de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”, a declarat Călin Georgescu, pentru Televiziunea Română.

LĂSAȚI UN MESAJ