Românca ”înflăcărată” care face ravagii în Italia. Ce pățesc oamenii pe care îi îmbrățișează

426

O româncă de 27 de ani a fost arestată în Italia după ce a jefuit zeci de oameni prin metoda îmbrățișării.

Doar în ultimele zile, fata a înșelat mai mulți bătrâni, furând toate obiectele de valoare pe care aceștia  le aveau în jurul gâtului sau în buzunar.

Tânăra a acționat preponderent între Modena și Carpi: pentru ea totul s-a terminat sâmbătă,  atunci când încearcă să o pună din nou în aplicare în Corso Fanti, în centrul istoric al Carpi.

Victima în vârstă  a observat furtul și a recunoscut totodată chipul fetei datorită fotografiei pe care carabinierii o răspândiseră cu câteva zile înainte. Bătrânul a apelat prompt poliția care a intervenit pe loc și a oprit astfel tentativa de furt.

Fata a folosit tehnica frauduloasă de îmbrățișare, pretinzând că îi cunoaște pe acești oameni pentru ca odată ce se apropia de ei să sustragă lanțuri, brățări și ceasuri. Unul dintre ultimele episoade raportate a fost în Modena, în via Boni, unde un bătrân de 85 de ani a fost jefuit de bijuterii în valoare totală de 700 de euro.

Femeia, care acționa pe un Fiat Bravo cu ajutorul unui complice, a reușit să fure și un Rolex cu o valoare de peste 15.000 de euro.

sursa: stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ