Româncă dispărută de trei săptămâni, în Londra: „Ori e răpită, ori nu știu”

934

Denisa Valentina Olteanu, o româncă în vârstă de 21 de ani, este dispărută de mai bine de trei săptămâni, în Londra, în timp ce mama ei este disperată.

Denisa Valentina a fost văzută ultima dată și a vorbit cu mama ei pe 8 august 2019, iar de atunci și până în prezent nu a mai dat niciun semn de viață.

Tânăra româncă este măritată și locuiește în Londra cu un cetățean albanez.

„Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, a fost mesajul transmis de mama Denisei, potrivit jurnalemigrant.com.

 

1 COMENTARIU

  1. Sa lamurim lucrurile , sa fie pe intelesul tuturor romanilor civilizati. O taranca din Suceava ”munceste” in Italia, iar fiica-sa este in Londra unde cica este ”maritata ” cu un albanez, dar are nume de romanca. Maritatul acesta poate fi si relatie intre prostituata si proxenet. masi mult decat atat disparuta este machiata asemeni unei prostituate. De ce? Pentru a atrage ” CLIENTILOR” ! Daca mama ar fi fost o femeie morala si educata altfel si-ar fi educat fata . Rusine. Aceste femei sunt o batjocora pentru tara, ele isi doresc sa fie rapite , iar apoi fac reclamatii.Comentariul meu este unul care atrage atentia fata de toate t*a*f*l* din Romnaia care bantuie Europa .Pentru ca intr-o singura fraza am intrebat mama ce educatie adat fiice-i sale , daca are fata vopsita ca o prostituata am fost blocata pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ