Robu vrea să scoată timișorenii în stradă! Vezi care e motivul!

396

Toţi şoferii din Timişoara sunt afectaţi de marile şantiere deschise tocmai pentru fluidizarea taficului, care acum este dat peste cap. Autorităţile dau asigurări că Pasajul Jiul va fi deschis în septembrie. Nu uitaţi, în timpul minivacanţei de Ziua Copilului şi de Rusalii pasajul va fi închis complet. Nu se ştie ora!

„Avansăm frumos. În acest weekend prelungit o să se întrerupă circulaţia complet şi se vor monta două din cele 3 poduri care trebuie puse pe culee pentru a oferi 5 culoare de trecere. Se va întrerupe traficul şi când se va monta al treilea pod. Tragem tare pentru a finaliza în septembrie”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

În ceea ce priveşte Pasajul Popa Şapcă lucrurile nu merg la fel de bine. Lucrările sunt blocate şi descărcarea arheologică nici nu a început încă.

„Popa Şapcă – am semnat deja contractul şi astăzi sau mâine se va da ordinul de începere a lucrărilor. Eu le cer arheologilor să lucreze cu dedicare, astfel încât într-un timp cât ai scurt să avem descărcarea arheologică şi să reluăm lucrările”, a declarat Robu.

Primarul spune că şantierul este blocat intenţionat şi se teme că va veni iarna, iar lucrările nu vor fi gata. Edilul şef spune că dacă se mai loveşte de blocaje va chema timişorenii în stradă să protesteze împotriva aşa zisului boicot împotriva progresului oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.