Robu ,,pune obrazul” pentru un candidat liberal la europarlamentare. Pentru cine face lobby primarul Timișoarei

414

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că susţine candidatura eurodeputatei liberale Adina Vălean pentru un nou mandat în forul legislativ european, întrucât aceasta s-a remarcat prin iniţiative de care beneficiază zeci de milioane de cetăţeni ai UE.

„Adina Vălean a avut o prestaţie excelentă, ca europarlamentar. Dacă noi, românii, alături de zeci de milioane de alţi europeni, plătim astăzi roamingul pe teritoriul UE atât de scăzut, aceasta se datorează iniţiativei şi luptei Adinei Vălean, susţinută de PNL şi PPE. Are merite deosebite, de asemenea, pe tema liberei circulaţii a cetăţenilor pe teritoriul Uniunii şi în privinţa numărului unic de urgenţă 112. Şi tot la iniţiativa dânsei s-a promovat în numeroase ţări din Uniunea Europeană, inclusiv în România, chiar la Timişoara, în colaborare cu primăria, maşina cu hidrogen”, a explicat Nicolae Robu.

Liderul liberalilor timişeni a subliniat că Adina Vălean este vicepreşedinte al Parlamentului European, din partea Grupului Partidului Popular European, „reprezentând cu cinste PNL şi România” în această înaltă funcţie. „Pentru toate acestea, evident că o susţin pe Adina Vălean pe o poziţie eligibilă, considerând că merită din plin un nou mandat”, a conchis Nicolae Robu.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ