Robu ordonă: Liber la circulație pe patru benzi, pe Calea Martirilor, într-o zi

332

Ar mai fi de lucru maximum o zi pentru ca toate cele patru benzi de pe Calea Matirilor să fie deschise circulaţiei, pe tronsonul strada Mareşal Prezan (fostă Lidia) până la limita administrativă de la intrarea în Giroc. Asta susţine primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care îi critică pe constructori şi le cere o mai mare colaborare. Edilul vrea ca şoferii să se bucure de cele 4 benzi în această iarnă, chiar dacă nu este turnat stratul de uzură.

Lucrările de lărgire a Căii Martirilor au început în luna martie 2016. Terenul final, oficial, de finalizare este luna mai 2018. Totuşi, primarul a promis în repetate rânduri că proiectul va fi gata mult mai devreme. Iată că a trecut un an şi 10 luni, iar şantierul este încă deschis. Rămâne de văzut dacă constructorul va deschide circulaţia într-o zi, aşa cum îi cere edilul.

Între timp, şoferii trebuie să ştie că nu va mai fi permisă parcarea pe marginile bulevardului, odată lărgit. Cei care îşi vor lăsa totuşi maşinile aici vor fi amendaţi. Poliţiştii locali au primit sarcină să patruleze des pe stradă pentru a fi siguri că şoferii nu vor îngreuna circulaţia parcând pe margine. Lucrările de lărgire a Căii Martirilor costă peste 2 milioane de lei, iar bani provin din bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ