Robu mai pierde o bătălie politică! După eșecul usturător al lui Bușoi, acum se dă susținător pur-sânge al ,,adversarului” Orban

362

Mai marele liberalilor timișeni, Nicolae Robu, are primele reacții în urma Congresului de Alegeri de azi al PNL. Vă reamintim că Ludovic Orban este noul președinte al Partidului Național Liberal, după ce l-a învins categori, la scor, pe contracandidatul său Cristian Bușoi, susținut puternic de filiala Timiiș, condusă de Nicolae Robu.

Așa cum ne-a obișnuit, Robu scimbă foaia și acum spune că este un mare admirator a lui Orban. Adulația privind pe noul conducător este postată pe pagina sa de Facebook, sub titlul DESPRE CONGRESUL PNL.

Redăm în cele ce urmează textul integral:
”Congresul PNL de alegeri s-a terminat. Noul Președinte PNL este Ludovic Orban. A câștigat detașat, cu 79%, diferența de 21% revenindu-i contracandidatului său, Cristian Bușoi.
După cum se cunoaște, eu și, la propunerea mea, Filiala Timiș a PNL, l-am susținut pe Cristian Bușoi, decizia în acest sens fiind luată în BPJ și CCJ cu o abținere, niciun vot împotrivă și în rest numai voturi pentru.
Evident, mi s-a propus și încă insistent, să fac parte din echipa Orban, dar n-am acceptat, considerând, cu toată prețuirea și, pot spune, prietenia, chiar, pentru Ludovic Orban -un liberal pur sânge, garantez-, că acum „e timpul lui Cristian Bușoi”.
Majoritatea covârșitoare a colegilor de Congres au avut, însă, altă opinie, prin urmare, noi, ceilalți, n-avem decât să ne conformăm acesteia. Pentru că, așa e jocul democratic. Punct!
Îl felicit pe Ludovic Orban pentru victoria obținută, îi urez mult succes și îl asigur că, din momentul anunțării oficiale a rezultatului, în mine are un Președinte de Filială pe care se poate baza în tot ce înseamnă maibinele PNL.
Iar dacă mâine voi fi ales Prim-vicepreședinte sau Vicepreședinte Politic, atunci și un Prim-vicepreședinte sau, după caz, Vicepreședinte Politic, loial, întru binele PNL.
De mâine seară, în PNL nu trebuie să mai existe echipa Bușoi sau echipa Orban, ci doar echipa PNL, iar în ceea ce mă privește, așa se va întâmpla, garantez!
Glorie PNL! Unitate PNL!

LĂSAȚI UN MESAJ