Robu: ,,Încă putințică răbdare”. În curând se deschide a cincea bandă la pasajul Jiul. Video

139

Marți seară, în jurul orei 21.00, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat un video pe pagina sa de Facebook, pentru a le arăta cetățenilor cum decurg lucrările la Pasajul Jiul.

Potrivit edilului, muncitorii lucrează până târziu, în noapte, pentru a finaliza cât mai repede și cea de-a cincea bandă, ultima de altfel pentru care sunt efectuate lucrări. Nicolae Robu le promite șoferilor ca mai este puțin până când vor putea circula pe toate cele cinci benzi, încurajându-i cu celebra replica din comedia lui Caragiale: ,,Încă putințică răbdare”.

,,Tocmai s-a terminat de betonat breteaua de legătură Bd. Republicii – Str. Circumvalațiunii (breteaua Str. Circumvalațiunii – Bd Republicii este de mult realizată, inclusiv asfaltată).

Se toarnă acum și se va lucra până târziu în noapte, betonul pe ultima bandă auto, banda nr. 4. Benzile 1, 2, 3 și 5 sunt deja realizate. În înregistrare poate fi văzută și rețeaua de degivrare automată.

Fiecare bandă constă din:
• o fundație de pământ și piatră spartă compresată la un grad de compactare corespunzător
• un prim strat de beton
• rețeaua de degivrare care se încălzește automat când senzorii detectează scăderea temperaturii sub o anumită limită
• un al doilea strat de beton -stratul final, direct carosabil-

Intrăm în linie dreaptă cu această mare, grea și extrem de importantă lucrare! Ne-a fost greu, dar greul e acum în urmă. Urmează beneficiile! Cât de curând! Încă puțintică răbdare!”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ