Robu, extrem de dezamăgit că nu a putut da bani lui ACS Poli: „Jale mare în Timişoara”

427

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este extrem de nemulţumit de deznodământul şedinţei de Consilliu Local, desfășurată joi. Asta pentru că aleşii timişoreni nu au fost de acord să aloce peste 1 milion de euro din bugetul local echipei de suflet a edilului şef, ACS Poli Timişoara.

Robu şi-a vărsat năduful pe Facebook.

“JALE MARE ÎN TIMIȘOARA DUPĂ ȘEDINȚA DE ASTĂZI A CONSILIULUI LOCAL! POLI A RĂMAS TOT FĂRĂ FINANȚARE DE LA BUGETUL LOCAL, DATORITĂ REFUZULUI DE A VOTA PENTRU DIN PARTEA CONSILIERILOR PSD, PMP ȘI ALDE! DOAR LIBERALII ȘI UDMR-IȘTII AU SUSȚINUT FINANȚAREA! ASTA ÎN TIMP CE ÎN ALTE LOCURI -IAȘI, VOLUNTARI, CHIAJNA, ETC., ETC.-, AFLATE SUB ACEEAȘI LEGE, NU EXISTĂ PROBLEME, SE DAU BANI CÂȚI SE DOREȘTE! Paguba produsă prin nefinanțare este imensă, mult, mult mai mare decât valoarea finanțării! Atât cea pur financiară, cât și cea nepatrimonială, de suflet! Și cei responsabili de o asemenea pagubă VOR TREBUI SĂ DEA SOCOTEALĂ PENTRU EA!!! POLI ESTE O STARE SE SPIRIT ȘI NIMENI NU ARE VOIE SĂ ATENTEZE LA EA! Dragi poliști, haideți să fim solidari în aceste vremuri grele! Să nu renunțăm la luptă, câtă vreme nu-i totul pierdut! Fac apel la jucători să dea o palmă celor fără drag de Timișoara printr-o victorie mâine seară, cu Juventus București! Hai Poli! P.S. Eu sunt convins că problema va fi rezolvată la prima ședință de Consiliu de după vacanță, în septembrie!”, este mesajul primarului, postat joi seara pe rețeaua de socializare.

La şedinţa de joi au fost prezenţi doar 15 consilieri locali, iar 2 nu au vrut să voteze, fiind nevoie de 14 voturi pentru ca finanţarea să fi fost aprobată . Edilul şef va reintroduce propunerea în plenul viitor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ