Robu e disperat: „Nişte psihopaţi fac mereu reclamaţii”

1845

Primarul Nicolae Robu s-a declarat disperat pentru că, spune el, nu poate face nicio lucrare fără să aibă parte de boicot. Fără să aducă acuzaţii nominale, edilul şef al Timişoara susţine că mereu se fac plângeri împotriva lucrărilor pe care municipalitatea le are în oraş şi că şantierele sunt prelungite din această cauză.

Robu este decis să facă plângeri penale, dar nu ştie întro să se îndrepte….

„Trebuie să fac sesizare, nu ştiu unde, poate la procuratură, pentru că toate proiectele Timişoarei sunt supuse la boicotate. Fie pentru că nişte psihopaţi, că avem câţiva în oraş, fie pentru că nişte oameni de o habotnicie în rău ieşită din comun, fie unii, nu ştiu cum să-i numesc, pioni politici, fac mereu reclamaţii. Nu putem face nicio lucrare, suntem blocaţi peste tot. Astăzi am fost obligaţi să oprim lucrările de pe Popa Şapcă. Păi noi oprim lucrarea de fiecare dată când găsim o cărămidă, ca să se poată face cercetarea arheologică. Vom ajunge să facem pângeri penale pentru boicot. Suntem disperaţi!”, spune Nicolae Robu.

Edilul nu a ştiut să explice cum s-a ajuns în această situaţie.

„A fost pe şantier nu ştiu ce control, nu ştiu de unde, cred că Poliţia a venit sesizată de nu ştiu cine şi, evident, că şi firmele care lucează spun: <<Păi domnul primar, noi nu vrem să fim amendaţi>>”, a mai spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ