Robu a fost ucis de un PSD-ist. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă

642

O tragedie s-a petrecut sâmbătă dimineață, pe fondul de vânătoare Deta, unde un consilier local din orașul timișean a murit împușcat din greșeală chiar de nașul fetițelor lui.

Accidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare organizate legal, în zona localității Livezile, pe fondul de vânătoare Deta.

Bărbatul de 36 de ani, Cristian Robu, consilier local în Deta din partea Pro România, a fost împușcat din greșeală de prietenul său, Daniel Paraschiva, fost candidat la consiliul local Deta din partea PSD și nașul fetițelor sale. Cei doi participau la o vânătoare de fazani.
„Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia un bărbat de 36 de ani a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul a fost împuşcat în zona pieptului. La faţa locului a fost chemat şi un elicopter SMURD, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat. Toţi participanţii aveau armele deţinute legal. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Sursa: libertatea.ro
Foto: aktual24

LĂSAȚI UN MESAJ