Ripi smulge trei puncte externe la debutul noului antrenor

125

ASU Politehnica și Ripensia au deschis runda cu numărul 29 a Ligii a 2-a cu două deplasări dificile. Violeții s-au întors cu traista goală din fief-ul liderului, însă roș-galbenii au ieșit victorioși la Mioveni.

Liga a 2-a își consumă în acest week-end etapa cu numărul 29, una deschisă vineri după-amiaza de jocurile celor două echipe timișorene. Doar una se întoarce acasă cu puncte în tolbă. Și aceasta este Ripensia, învingătoare la Mioveni cu 2-1. Un rezultat excelent pentru trupa din Ciarda Roșie la debutul noul său antrenor Ciprian Urican, uns principal imediat după Paști.

Bădăuță, minutul 6, și Ungureanu, minutul 36, au marcat golurile Ripensiei, în timp ce golgheterul Mediop a ratat în mai multe rânduri golul al treilea. Ripi adună 36 de puncte și e pe locul 10 și se menține la distanță de locurile retrogradabile. O gură de oxigen înaintea unui joc dificil în Ciarda, vizita sibienilor de la FC Hermannstadt.

Ripensia: Rădulescu – Popa, Bocşan (min. 34 – M. Toma), Apro, C. Toma – Tudor, Mînecan, Bădăuţă, Ungureanu (min. 79 – Bobină), Dumiter (min. 72 – Colda) – Mediop.

Poli a părut relaxată în deplasarea de la Călărași cu liderul Dunărea. Fără antrenor și fără unii jucători, violeții au fost o victimă ușoară pentru echipa condusă de Dan Alexa. La pauza mare Dunărea avea deja 2-0, scor ce avea să se păstreze până la final. ”Băieții în ghete” rămân pe 7 cu cele 44 de puncte la care vor adăuga alte trei fără niciun efort în runda următoare, 3-0 la masa verde cu Olimpia.

ASU: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia, Mera, Taub – Krauzs, Poparadu – Giuricici (min. 59 – Coadă), Lazea (min. 46 – Plămadă), Nicolae (min. 81 – Gaşpar) – Ghinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ